Penulisan SEO: Tip, Alat dan Teknik

Image
Tip Menulis Konten SEO untuk Beginners Pengertian Penulisan SEO Utama : Penulisan SEO merujuk kepada jenis penulisan yang bertujuan membantu tapak web meningkatkan keterlihatan mereka dalam talian. Lebih 74,000 istilah carian individu sedang ditaip ke dalam Google setiap saat. Penulisan SEO bukan sahaja memperkatakan tentang padanan kata kunci, ia juga melibatkan menawarkan penyelesaian kepada jawapan kepada pertanyaan pengguna atau pembaca tapak web anda. Enam puluh tujuh peratus daripada semua klik pergi ke lima hasil organik pertama. Penulisan SEO membantu meningkatkan peluang halaman untuk mendapat kedudukan tinggi di SERP. Kedudukan di Google SERP dan enjin carian lain bukanlah sesuatu yang mudah. Tetapi tiada siapa yang mengatakan ia mustahil. Dengan alatan dan pengetahuan penulisan SEO yang betul, anda boleh meningkatkan peluang halaman tapak anda untuk mendapat kedudukan di SERP. Baca panduan ringkas ini dan pelajari kepentingan penulisan SEO dan cara melakukannya. Semak juga d

Cara Berkongsi dan Meminta Akses Untuk Akaun TikTok

Bagaimana Memberi Access atau Kebenaran Untuk Login Akaun TikTok

Cara Berkongsi dan Meminta Akses Untuk Akaun TikTok
 

Panduan ini memudahkan proses memberi seseorang akses untuk mengurus akaun TikTok untuk perniagaan anda. Ketahui semua yang anda perlu tahu tentang meminta akses kepada akaun TikTok, akaun Pusat Perniagaan dan akaun iklan TikTok pelanggan anda.

Cara Berkongsi dan Meminta Akses Untuk Akaun TikTok


Adakah agensi atau pekerja bebas mengurus kandungan dan iklan TikTok perniagaan anda? Kemudian anda perlu memberi mereka akses ke akaun TikTok dan akaun iklan TikTok anda.

Adakah anda menguruskan TikTok untuk pelanggan anda dan memerlukan akses kepada akaun mereka dan adakah anda perlu meminta akses TikTok daripada mereka?

Artikel ini akan menunjukkan kepada anda cara paling mudah untuk memberikan dan meminta akses kepada akaun TikTok dan akaun iklan TikTok, serta cara memberi akses kepada akaun perniagaan TikTok. Sila semak di πŸ‘‰ TikTok Business Help Center.

Jika anda pemilik akaun itu, disini ada beberapa cara menunjukkan kepada anda cara memastikan akaun tersebut selamat semasa mengurus akaun perniagaan TikTok dengan berbilang pengguna. Semak juga di πŸ‘‰ TikTok Business Help Center.Cara Memberi Seseorang Akses kepada Akaun TikTok Anda

Pada masa ini, satu-satunya cara untuk memberi orang lain akses untuk mengurus akaun TikTok anda adalah dengan berkongsi nama pengguna dan kata laluan anda dengan mereka.

Walaupun ini mungkin bukan cara paling selamat untuk orang lain mengurus akaun anda, pada masa ini ia merupakan satu-satunya pilihan. Baca juga cara daftar akaun Tiktok di πŸ‘‰ APB.

Tidak mengapa untuk log masuk ke akaun TikTok anda pada berbilang peranti.

Cara paling mudah untuk melihat siapa yang log masuk ke akaun anda dan mengurus mereka adalah dengan menyemak Tetapan dan privasi akaun anda. Baca juga di πŸ‘‰ APB.Ini caranya:

1. Pada apl TikTok, klik ikon Profil di bahagian bawah sebelah kanan.
 
2. Klik 3 baris garisan mendatar di penjuru kanan sebelah atas.

Cara Berkongsi dan Meminta Akses Untuk Akaun TikTok

3. Ini sepatutnya memaparkan pilihan untuk mengurus Tetapan dan privasi:
Cara Berkongsi dan Meminta Akses Untuk Akaun TikTok

4. Pada skrin ini, pilih Keselamatan dan log masuk:

Cara Berkongsi dan Meminta Akses Untuk Akaun TikTok5. Pilih Urus peranti:
Di sini anda juga boleh menambah pengesahan 2 langkah untuk menambah tahap keselamatan tambahan pada akaun anda (ini bermakna anda perlu meluluskan setiap kali orang lain cuba log masuk).

6. Dalam Urus peranti, anda akan melihat senarai peranti yang sedang dilog masuk ke akaun anda.
Cara Berkongsi dan Meminta Akses Untuk Akaun TikTok7. Anda boleh menggunakan ikon sampah di sebelah peranti yang ingin anda alih keluar daripada akaun anda:

Cara Berkongsi dan Meminta Akses Untuk Akaun TikTok

8. Anda akan dihantar kod keselamatan 6 digit ke e-mel anda, yang perlu anda masukkan untuk mengalih keluar peranti.

Comments

Popular Posts

Apakah Maksud Kelajuan Internet Mbps dan Kbps

Cara Hack Wifi Password Guna Telefon/ Smartphone/ Apps

Bagaimana Ketahui Phone Kena Hacked

Cara Membuka UnLock Pattern Android, PIN Kata Laluan

Cara Padam Akaun Instagram