Cara Tahu Siapa Yang Melihat Status Anda di WhatsApp

Bagaimana Mengetahui Seseorang Telah Melihat Status dalam WhatsApp

Cara Tahu Siapa Yang Melihat Status Anda di WhatsApp

Untuk pengetahuan, buka Whatsapp anda -> Klik pada tab 'Status' -> Klik ikon '3 titik'. Di sini anda dapat melihat bilangan orang yang telah melihat Status WhatsApp anda. Klik ikon 'EYE' seperti yang ditunjukkan di bawah gambar dan anda akan mendapat senarai orang yang telah melihat Status WhatsApp anda.

Secara lalai, hanya kenalan anda boleh melihat Status anda, tetapi tetapan privasi membolehkan anda menukarnya. Dengan tab Status yang dipilih pada iPhone, klik Privasi. ... Kenalan Saya: Semua kenalan WhatsApp anda boleh melihat Status anda. Kenalan Saya Kecuali ...: Pilih orang yang anda tidak mahu tunjukkan Status anda.

Anda boleh melihat status tersebut tanpa dilihat sebagai salah satu "stalkers". Gunakan tetapan privasi di WhatsApp anda. Akses tetapan, klik pada akaun, pilih privasi, lumpuhkan "Read Receipt", untick pilihan ini.

Ya, Whatsapp membolehkan anda tahu jika seseorang telah melihat cerita anda. ... Jadi, jika orang di bahagian yang lain telah melumpuhkan Baca resit untuk akaun WhatsApp mereka, anda tidak akan dapat melihat nama mereka pada senarai yang dilihat oleh anda. Sama seperti ciri Terakhir Melihat di dalam WhatsApp. Ia juga berfungsi sebaliknya.

Leret ke atas Status
Ini akan membawa senarai semua orang yang melihat kemas kini Status ini. Senarai ini akan berbeza untuk setiap kemas kini Status lain dalam baris status Status Saya. Jika anda melihat "0" di sebelah ikon berbentuk mata di bahagian bawah skrin, tiada siapa yang melihat status anda lagi.

WhatsApp adalah aplikasi pemesejan segera yang paling disukai yang digunakan di WorldWide. Selain WhatsApp Mesej mempunyai banyak ciri-ciri baru seperti: Panggilan Suara / Video, Padam Mesej Dihantar, Berkongsi Dokumen & Media, Kongsi Lokasi anda dan lain-lain Profil WhatsApp anda boleh dilihat atau dikunjungi oleh ramai orang. Adakah terdapat cara untuk mengetahui Siapa Dilihat Profil WhatsApp anda?

WhatsApp Trik:
Cara Hantar Mesej WhatsApp Colorful Dalam Gaya Fon Percuma,
Cara Main Akaun WhatsApp Satu pada Peranti Pelbagai,WhatsApp tidak termasuk ciri sedemikian untuk menjejaki orang yang telah melihat Profil WhatsApp anda. 
Dalam Era hari ini, anda akan mendapat App eksklusif untuk fungsi eksklusif. Jadi, kami mungkin mendapatkan App yang boleh memberitahu kami Siapa Melihat Gambar & Status Profil WhatsApp anda. 


Cara Tahu Siapa Melihat Profil WhatsApp Saya
Setelah Googled dan mendapatkan begitu banyak Apps di kedai Google Play dan App Store lain seperti BlackMart Alpha, Aptoide [Di mana kita boleh dapatkan Apps Dibayar Percuma].

Untuk Ex: 'Siapa yang Lawati Projek Saya? - Whats Tracker untuk WhatsApp ',' Whats Tracker ',' Siapa yang Melihat Profil WhatsApp Saya 'dan lain-lain.

Menguji semua aplikasi sedemikian untuk memeriksa Sama ada mereka benar-benar berfungsi atau menipu. Aplikasi ini mendakwa bahawa mereka boleh menjejaki pengguna yang melihat Profil WhatsApp anda dan ia akan menunjukkan kepada anda senarai Kenalan WhatsApp dan anda akan benar-benar melihat senarai Kenalan di bahagian 'dikunjungi'.

Kebenaran: Aplikasi ini secara rawak memilih beberapa Kenalan WhatsApp anda dan menunjukkan anda dalam Senarai 'Dikunjungi'. 

Menghabiskan banyak masa untuk mencarinya dan mengetahui bahawa tidak ada cara untuk mengesan Siapa Melihat Profil WhatsApp anda. Jadi, jangan buang masa anda pada Aplikasi ini.

Walau bagaimanapun, Anda boleh menjejaki atau mengetahui Siapa Melihat Status WhatsApp anda. Ingin tahu Bagaimana? Baca terlebih dahulu.

Cara Tahu Siapa Yang Melihat Status WhatsApp Saya
WhatsApp telah memperkenalkan 'Status WhatsApp' yang baru pada masa lalu. Di dalamnya, anda boleh menetapkan pelbagai Imej Masa Semula, Video, GIF, sebagai Status WhatsApp anda yang akan kekal selama 24 jam. Di sini WhatsApp memberi anda kemudahan untuk mengetahui Siapa yang telah melihat Status WhatsApp anda.

Untuk Ketahui, Buka Whatsapp anda -> Klik pada tab 'Status' -> Klik ikon '3 titik'. Di sini anda dapat melihat bilangan orang yang telah melihat Status WhatsApp anda.

Klik ikon 'Eye' dan anda akan mendapat senarai orang yang telah melihat Status WhatsApp anda. Jadi, Setakat ini, anda hanya boleh mengetahui Siapa yang melihat Status WhatsApp anda, bukan profil WhatsApp anda. 

Comments

Popular posts from this blog

Cara Padam Akaun Instagram

Cara Membuat Video Montaj

Apakah Maksud Kelajuan Internet Mbps dan Kbps

Cara Buat Akaun Google Baru (Gmail)

Bagaimana Cara Hack "Wifi Password"

Bagaimana Ketahui Phone Kena Hacked