Posts

Showing posts from December, 2013

Cara Unfriend Atau Block Followers Facebook

Image
Bagaimana Block & Unfriend orang di Facebook Bagaimana cara nak block ataupun unfriend followers di Facebook anda. Oleh kerana ada dikalangan follower yang korang tak suka. So,korang nak buang, delete, unfriend atau block terus dari Facebook (FB) korang kat bawah ada tutorial cara macam mana nak buat. Mula Login Akaun Facebook Selepas tu cuba tengok gambarajah kat bawah : Klik untuk lebih jelas Klik untuk lebih jelas 2.Caranya korang boleh search nama atau lihat pada kotak followers lepas tu select dan buat pilihan sama ada nak unfriend atau block terus dari FB korang. Nota: Itu je dah settle......selamat mencuba....



Subscribe to Our Newsletter

Dapatkan Update Terkini Terus Ke Email Anda...


*Kami Benci Spam!