Posts

Showing posts from December, 2013

Macam Mana Cara Unfriend Atau Block Followers Facebook

Image
Bagaimana cara nak block ataupun unfriend followers dalam Facebook saudara. Oleh kerana ada dikalangan follower yang korang tak suka so,saudara nak buang,delete,unfriend atau block terus dari FB korang kat bawah ada tutorial cara macam mana nak buat.

Mula Login Akaun Facebook
selepas tu cuba tengok gambarajah kat bawah :

2.Caranya korang boleh search nama atau lihat pada kotak followers lepas tu select dan buat pilihan sama ada nak unfriend atau block terus dari FB korang.

Itu je dah settle......selamat mencuba....