Bagaimana Cara Hack "Wifi Password"

Cara Mendapatkan Password Wifi atau Godam Wifi Network

Bagaimana Cara Hack Wifi Password

Wifi Hacker Tools seperti Termux adalah perisian yang sesuai untuk anda. Ia boleh godam mana-mana jenis rangkaian atau "Hack Wifi Password" yang sukar dan sulit untuk ditembusi. Contohnya seperti WEP, WPA, WPA2 atau apa sahaja jenis rangkaian wifi.

Adakah ia berfungsi?
kalau tahu cara bagaimana cara hack wifi password menggunakannya sudah tentu boleh. Tetapi harus diingat bahawa perbuatan menceroboh hak orang lain adalah salah. Hackers hanya mereka yang digelar sebagai sekumpulan webmaster atau programmer yang tegar. 

Mereka dipanggil penggodam, hackers, pencuri maklumat dan sebagainya, sebab mereka tahu dan pakar dalam apa yang mereka lakukan. Itu memang kerja mereka yang degil. 

Awas!!! anda harus berhati-hati juga dengan OPEN WIFI sebab tuan punya WIFI boleh merekod data atau menyimpan data dari Smart Phone yang menggunakan aplikasi android seperti Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S2, Galaxy Tab dan telefon mudah alih yang lain seperti BlackBerry, Apple Iphone dan sebagainya.

Adakah ia benar-benar bebas?
Apa yang paling penting, tutorial ini hanya sekadar berkongsi maklumat sahaja, saya pun tak suka dengan hacker atau spammer ni. Tips dan triks ini free tanpa sebarang kos. Download WiFi Hack software hari ini dan anda boleh hack wifi network sesiapa saja secara percuma. 

"Saya bukan nak mengajar ilmu yang menyalahi undang-undang dan privasi seseorang cuma sekadar berkongsi ilmu sahaja. Perbuatan menggodam mana-mana rangkaian wifi orang lain" adalah perbuatan yg salah...."

  ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘‰Untuk eksperimen sila downloadWIFI WPS WPA TESTER atau cara lain, Sila tonton video Youtube ini untuk lebih lanjut cara-cara nak hack dibawah๐Ÿ‘‡



Windows Command untuk Mendapatkan Kunci
Trik ini berfungsi untuk memulihkan kata laluan rangkaian Wi-Fi (kunci keselamatan rangkaian) hanya jika anda ingin maklumat password melekat tersimpan pada Wi-Fi yang tersebut dengan kata laluan yang sangat kuat. Dengan kata lain, ia hanya berfungsi jika anda terlupa kata laluan yang telah digunakan sebelum ini.

Ia berfungsi kerana Windows 8 dan Windows 10 membuat profil setiap rangkaian Wi-Fi yang anda sertakan. Jika anda memberitahu Windows untuk melupakan rangkaian tersebut, maka ianya juga tidak menyimpan kata laluan tersebut, so... ini tidak akan berfungsi. Tetapi ramai orang juga tidak pernah melakukannya dengan cara yang jelas.

Ia memerlukan anda pergi ke Windows Command Prompt dengan keistimewaan pentadbiran (Admin). Untuk melakukannya, gunakan Cortana untuk mencari "cmd" dan menu akan menunjukkan Prompt Command; klik kanan entri itu dan pilih "Run As Administrator." Itu akan membuka kotak hitam penuh dengan teks putih di dalamnya-(itu sebaris dengannya)> pada akhirnya, mungkin sesuatu seperti C: \ WINDOWS \ system32 \>. Kursor berkelip akan menunjukkan di mana anda menaip. Mulakan dengan ini:๐Ÿ‘‡
Bagaimana Cara Hack Wifi Password

Hasilnya akan memunculkan seksyen yang dipanggil Profil Pengguna-semuanya adalah rangkaian Wi-Fi (WLAN aka, atau rangkaian kawasan setempat tanpa wayar) yang telah anda akses dan simpan. Pilih yang anda ingin dapatkan kata laluan, sorot, dan salinkannya. Pada prompt di bawah, taipkan yang berikut, tetapi ganti X dengan nama rangkaian yang anda salin; anda hanya perlu tanda petikan jika nama rangkaian mempunyai ruang di dalamnya.


netsh wlan menunjukkan nama profil = "XXXXXXXX" utama = jelas.

Dalam data baru yang muncul, lihat di bawah Tetapan Keselamatan untuk "Kandungan Utama" baris. Perkataan yang dipaparkan adalah kata laluan / kunci Wi-Fi yang anda hilang.

Pada macOS, buka carian Spotlight (Cmd + Space) dan ketik terminal untuk mendapatkan persamaan Mac dari prompt arahan. Taipkan yang berikut, menggantikan X dengan nama rangkaian.

keselamatan mencari-generik-kata laluan -wa XXXXX

Tetapkan semula Penghala
Sebelum anda melakukan tetapan semula router penuh hanya untuk mendapatkan wayarles, cuba log masuk ke dalam router terlebih dahulu. Dari sana, anda boleh menetapkan semula kata laluan / kunci Wi-Fi anda dengan mudah jika anda terlupa.

Itu tidak mungkin jika anda tidak mengetahui kata laluan untuk penghala, sama ada. (Mereka bukan perkara yang sama kecuali anda menetapkannya dengan cara itu). Menetapkan semula penghala hanya berfungsi jika anda mempunyai akses. Akses itu boleh melalui Wi-Fi (yang baru saja kita tentukan yang tidak anda miliki) atau menggunakan kabel Ethernet secara fizikal.

Atau akses itu semata-mata akan berada di dalam bilik yang sama dengan penghala. Hampir setiap router yang ada mempunyai butang reset semula. Tekan ia dengan pena kertas yang terbuka, tahan selama kira-kira 10 saat, dan penghala akan ditetapkan semula ke tetapan kilang.

Sekiranya anda mempunyai router yang datang dari penyedia perkhidmatan internet anda (ISP), periksa pelekat pada unit sebelum tetapan semula-ISP mungkin telah mencetak router dan butang Wi-Fi tepat pada perkakasan.

Apabila penghala ditetapkan semula, anda memerlukan kata laluan lain (tambah nama pengguna) untuk mengakses penghala itu sendiri. Sekali lagi, anda boleh melakukan ini melalui PC yang dilampirkan ke penghala melalui Ethernet-anda perlu bahawa sejak penetapan semula mungkin mematikan mana-mana sambungan Wi-Fi yang anda hadapi. Akses sebenarnya dilakukan dengan penyemak imbas web.

Klik sama ada 192.168.1.1 atau 192.168.0.1, atau beberapa variasi. Cuba secara rawak; yang biasanya berfungsi. Untuk mengetahui yang mana, pada PC yang disambungkan ke penghala, buka arahan arahan dan taipkan "ipconfig" tanpa petikan. Lihat di antara gobbledygook untuk "Alamat IPv4," yang akan bermula dengan 192.168. Dua ruang lain yang dipanggil octets akan menjadi nombor yang berbeza antara 0 dan 255. Perhatikan oktet ketiga (mungkin 1 atau 0). Keempat adalah khusus untuk PC yang anda gunakan untuk log masuk.

Dalam penyemak imbas, ketik 192.168.x.1, menggantikan X dengan nombor yang anda dapati dalam carian ipconfig. 1 dalam oktet yang terakhir harus menunjuk pada penghala-itu adalah peranti nombor satu di rangkaian.

Seterusnya, pada router kemudiannya akan meminta nama pengguna dan kata laluan. Anda boleh menyemak secara manual, tetapi anda mungkin kehilangannya atau membuangnya. Jadi sebaliknya, pergi ke RouterPasswords.com, yang wujud untuk satu sebab: untuk memberitahu orang nama pengguna / kata laluan pada setiap router yang pernah dibuat.

Anda memerlukan nombor model penghala, tetapi itu cukup mudah untuk dijumpai di bahagian belakang atau bawah. Anda akan segera melihat corak di kalangan pembuat router yang mempunyai nama pengguna admin dan kata laluan kata laluan. Oleh kerana ada sesetengah orang malas dan tidak mengubah kata laluan yang ditetapkan, anda boleh mencuba pilihan tersebut sebelum menekan butang set semula. (Tetapi, anda lebih baik menukar kata laluan apabila anda mengakses tetapan router melalui penyemak imbas web.)

Sebaik sahaja anda telah mengakses antara muka penghala, pergi ke tetapan Wi-Fi, hidupkan rangkaian wayarles, dan berikan kata laluan yang kuat tetapi mudah dikembalikan. Lagipun, anda tidak mahu berkongsi dengan jiran-jiran tanpa kebenaran anda.


Bagaimana Cara Hack Wifi Password

Bagaimana Cara Hack Wifi Password

Bagaimana Cara Hack Wifi Password

Bagaimana Cara Hack Wifi Password

Bagaimana Cara Hack Wifi Password

Bagaimana Cara Hack Wifi Password

Nota:
Sokongan untuk semua platform dalam satu:
WiFi Hacker WEP, WPA, WPA2, Beini, WiFi Hack Windows XP, WiFi Hack Windows Vista, Windows7, Hack WiFi Windows 8, WiFi Hack Using Android, WiFi Hack Iphone, Blackberry dan lain-lain.


Comments

  1. langsung tak faham laa -_- . aku pakai VMware dan software beini jerr dngn wireless card . wep , wpa , wpa2 bboleh crack , pakai software backtrack pun boleh jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yang penting software yang digunakan mestilah yang boleh crack.....tak semua orang tau cara nak guna....ramai yang masih tercari-cari.....ssssssshhh....nanti tuan punya WIFI tau.....

      Delete
  2. serius xfhm..blh beri lebih details x..tutorial ni utk android ke?? n nyatakan kan link klu blh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak boleh rujuk di Laman Blog OMGHackers http://www.omghackers.com/2011/05/kaedah-hack-wifi-dengan-menggunakan.html

      Delete

Post a Comment

Jika anda suka artikel ini, sila Subscribe Via Email di Bawah ye... ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡..!!!

Maklumat yang terkandung dalam laman Blog ini hanya untuk tujuan maklumat umum sahaja.

Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kehilangan atau kerosakan termasuk tanpa had, kehilangan atau kerosakan secara langsung atau tidak langsung atau apa-apa kerugian atau kerosakan yang timbul atau sesuatu yang berkaitan dengan penggunaan laman web ini. Dilarang meniru, copy & paste kandungan dalam laman blog ini.

Komen akan ditapis untuk kesejahteraan bersama, spammer tidak dialu-alukan (spammers are not allowed).

Terima Kasih.

The Blogler (Aku Pakar Blogger).




Subscribe to Our Newsletter

Dapatkan Update Terkini Terus Ke Email Anda...


*Kami Benci Spam!

Popular Posts

Apakah Maksud Kelajuan Internet Mbps dan Kbps

Cara Padam Akaun Instagram

Cara Membuat Video Montaj

Bagaimana Ketahui Phone Kena Hacked

Cara Buat Akaun Google Baru (Gmail)