Penulisan SEO: Tip, Alat dan Teknik

Image
Tip Menulis Konten SEO untuk Beginners Pengertian Penulisan SEO Utama : Penulisan SEO merujuk kepada jenis penulisan yang bertujuan membantu tapak web meningkatkan keterlihatan mereka dalam talian. Lebih 74,000 istilah carian individu sedang ditaip ke dalam Google setiap saat. Penulisan SEO bukan sahaja memperkatakan tentang padanan kata kunci, ia juga melibatkan menawarkan penyelesaian kepada jawapan kepada pertanyaan pengguna atau pembaca tapak web anda. Enam puluh tujuh peratus daripada semua klik pergi ke lima hasil organik pertama. Penulisan SEO membantu meningkatkan peluang halaman untuk mendapat kedudukan tinggi di SERP. Kedudukan di Google SERP dan enjin carian lain bukanlah sesuatu yang mudah. Tetapi tiada siapa yang mengatakan ia mustahil. Dengan alatan dan pengetahuan penulisan SEO yang betul, anda boleh meningkatkan peluang halaman tapak anda untuk mendapat kedudukan di SERP. Baca panduan ringkas ini dan pelajari kepentingan penulisan SEO dan cara melakukannya. Semak juga d

Bagaimana Download Video di Instagram (IG)

Cara Download Video dan Foto Instagram (IG)

Cara Download Video dan Photo Percuma di Instagram

"Instagram" mempunyai komuniti jurugambar yang sangat hebat, dengan sebahagian daripada mereka lebih berbakat antara satu sama lain. Sekali-sekala, anda akan melihat foto atau video di Instagram yang ingin di simpan ke iPhone anda untuk tontonan kemudian nanti, atau atas sebab anda mendapati video atau foto tersebut menarik.

Masalahnya ialah "Instagram tidak membenarkan anda download Video atau Gambar", So anda tidak boleh menyimpan foto atau video dari dalam aplikasi. Saya tidak pasti, mengapa jadi begitu dan ini bukan satu pilihan, tetapi saya berpendapat bahawa undang-undang hak cipta mungkin ada kaitannya dengan perkara itu, bersama-sama dengan hakikat bahawa Instagram mahu anda menggunakan aplikasi dan bukan memuat turun gambar terus ke iPhone anda.

Dengan itu, sudah pasti cara anda boleh memuat turun video Instagram atau foto ke iPhone anda. Semasa menggunakan tweak jailbreak adalah pilihan, pada aplikasi App Store yang membolehkan anda menyimpan kandungan dari Instagram ke iPhone anda.

Bagaimana untuk menyimpan foto dan video dari Instagram

Terdapat puluhan aplikasi di App Store yang membolehkan anda menyimpan foto dan video dari Instagram ke iPhone anda. Berita baiknya adalah kebanyakan mereka bebas. Berita buruk ialah mereka biasanya mengandungi pembelian dalam apl, iklan, dan tidak selalu aplikasi yang anda cari adalah yang terbaik. Tetapi apa-apa jer yang penting ia berfungsi...

Dalam yang saya telah melalui beberapyang sama kerana nampaknya menawarkan pengalaman terbaik. Dalam post update kali ini, saya akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menyimpan foto dan video dari Instagram menggunakan Download4Insta.

Langkah 1: Copy paste link video ke Download4Insta secara percuma. Atau download di Regrammer.


Cara Download Video dan Photo Percuma di Instagram


Langkah 2: Dalam apl Instagram, cari foto atau video yang anda mahu muat turun, kemudian klik pada ikon Kongsi yang kelihatan seperti "..." di atas foto, dan pilih Salin Pautan.


Cara Download Video dan Photo Percuma di Instagram


Langkah 3: Lancarkan aplikasi Regrammer dan paste pautan yang baru saja disalin ke dalam kotak, kemudian tekan Preview.


Cara Download Video dan Photo Percuma di Instagram


Langkah 4: Klik butang Repost.


Cara Download Video dan Photo Percuma di Instagram


Langkah 5: Klik pada pilihan Lagi. Ini akan membuka kunci Saham. Dari sana anda boleh memilih Simpan Imej untuk menyimpan foto atau video ke Roll Camera anda.


Cara Download Video dan Photo Percuma di Instagram

Seperti yang saya nyatakan di atas, terdapat banyak aplikasi untuk menyimpan kandungan dari Instagram, dan tidak semuanya nampak cantik, atau dikemas kini untuk iPhone skrin yang lebih besar, tetapi ianya boleh membantu apa yang anda ingin lakukan.

Batasan dan had aplikasi ini
Kebanyakan apl ini beroperasi pada sistem berasaskan token untuk membolehkan anda memuat turun kandungan, di mana ia menjimatkan satu token untuk memuat turun satu foto atau video. Apabila anda mula-mula memuat turun aplikasi, anda diberi empat token percuma, tetapi jika anda mahukan lebih banyak, anda perlu menonton iklan untuk mendapatkannya. Regrammer tidak berfungsi seperti ini dan sepenuhnya bebas untuk digunakan walaupun ia disokong oleh iklan.

(Tweaks jailbreak)
Jika iPhone anda dibahagikan kepada beberapa kategori, terdapat tweak yang berbeza yang anda boleh muat turun untuk membolehkan anda menyimpan gambar dan video dari Instagram ke iPhone anda. InstaBetter, InstaEnhancer, Instagram ++, dan InstaTools dan beberapa pilihan lain yang tersedia.


Baca juga artikel cara padam Akaun Instagram (IG)

Comments

Popular Posts

Apakah Maksud Kelajuan Internet Mbps dan Kbps

Cara Hack Wifi Password Guna Telefon/ Smartphone/ Apps

Bagaimana Ketahui Phone Kena Hacked

Cara Membuka UnLock Pattern Android, PIN Kata Laluan

Cara Padam Akaun Instagram