Penulisan SEO: Tip, Alat dan Teknik

Image
Tip Menulis Konten SEO untuk Beginners Pengertian Penulisan SEO Utama : Penulisan SEO merujuk kepada jenis penulisan yang bertujuan membantu tapak web meningkatkan keterlihatan mereka dalam talian. Lebih 74,000 istilah carian individu sedang ditaip ke dalam Google setiap saat. Penulisan SEO bukan sahaja memperkatakan tentang padanan kata kunci, ia juga melibatkan menawarkan penyelesaian kepada jawapan kepada pertanyaan pengguna atau pembaca tapak web anda. Enam puluh tujuh peratus daripada semua klik pergi ke lima hasil organik pertama. Penulisan SEO membantu meningkatkan peluang halaman untuk mendapat kedudukan tinggi di SERP. Kedudukan di Google SERP dan enjin carian lain bukanlah sesuatu yang mudah. Tetapi tiada siapa yang mengatakan ia mustahil. Dengan alatan dan pengetahuan penulisan SEO yang betul, anda boleh meningkatkan peluang halaman tapak anda untuk mendapat kedudukan di SERP. Baca panduan ringkas ini dan pelajari kepentingan penulisan SEO dan cara melakukannya. Semak juga d

Macam Mana Nak Download WeChat

WeChat, Apa Itu Wechat?

Macam Mana Nak Download WeChat

WeChat adalah satu platform komunikasi terkini yang membolehkan pengguna berhubung secara langsung dalam masa nyata sesama mereka sekaligus pada satu-satu masa. 

Melalui telefon pintar dalam rangkaian kumpulan (group) yang dibina oleh salah seorang dari kalangan mereka yang bertindak sebagai admin dalam kumpulan tersebut. 

Apakah cara untuk mendapatkan perkhidmatan ini terus ke dalam telefon pintar atau tablet anda? Sila teruskan membaca catatan artikel dibawah.

Bagaimana cara nak download WeChat guna mobile handphone seperti samsung galaxy Note, Blackberry, dan sebagainya.
Apa kelebihan dan kegunaan WeChat? Ianya adalah percuma dan semua orang boleh guna dan wechat merupakan platform percuma yang hebat.

Mudah digunakan untuk berkongsi update, chatting, message dan senang berhubung antara satu sama lain dan sebagainya.


Macam Mana Nak Download WeChat

Download WeChat dengan handphone atau telefon pintar mudahalih anda πŸ‘‰ disini. WeChat adalah software yang terkini develop oleh Tencent Incorporation berpangkalan di Hongkong, China.

Boleh digunakan di semua telefon pintar mudahalih seperti Samsung, Blacberry, OPPO Smartphone, HTC dan sebagainya. Boleh guna disemua platform Android, Nokia S40, OS 5.0, OS 6.0 keatas, BlackBerry 10.

Selamat membaca dan selamat mencuba...Comments

Popular posts from this blog

Apakah Maksud Kelajuan Internet Mbps dan Kbps

Cara Membuka UnLock Pattern Android, PIN Kata Laluan

Bagaimana Ketahui Phone Kena Hacked

Cara Hack Wifi Password Guna Telefon/ Smartphone/ Apps

Cara Mengetahui Siapa Yang Melihat Status Profil Kita di WhatsApp