Penulisan SEO: Tip, Alat dan Teknik

Image
Tip Menulis Konten SEO untuk Beginners Pengertian Penulisan SEO Utama : Penulisan SEO merujuk kepada jenis penulisan yang bertujuan membantu tapak web meningkatkan keterlihatan mereka dalam talian. Lebih 74,000 istilah carian individu sedang ditaip ke dalam Google setiap saat. Penulisan SEO bukan sahaja memperkatakan tentang padanan kata kunci, ia juga melibatkan menawarkan penyelesaian kepada jawapan kepada pertanyaan pengguna atau pembaca tapak web anda. Enam puluh tujuh peratus daripada semua klik pergi ke lima hasil organik pertama. Penulisan SEO membantu meningkatkan peluang halaman untuk mendapat kedudukan tinggi di SERP. Kedudukan di Google SERP dan enjin carian lain bukanlah sesuatu yang mudah. Tetapi tiada siapa yang mengatakan ia mustahil. Dengan alatan dan pengetahuan penulisan SEO yang betul, anda boleh meningkatkan peluang halaman tapak anda untuk mendapat kedudukan di SERP. Baca panduan ringkas ini dan pelajari kepentingan penulisan SEO dan cara melakukannya. Semak juga d

SEO Asas dalam Kata Kunci dan Pautan

SEO Asas, Link, Kata kunci
SEO Tips
Berikut adalah beberapa tips pengoptimuman enjin carian percuma untuk anda membuat laman web yang berjaya. Perkara jelas yang mungkin menjadi kelam sedikit, kerana apa jadi kelam sebab kurang mengetahui asas dalam search engine optimization ataupun singkatannya SEO.

Apakah SEO?
Terdapat banyak definisi SEO (dieja pengoptimuman Search engine di UK, atau pengoptimuman enjin carian di Amerika Syarikat) tetapi membolehkan menghadapi SEO pada tahun 2013 adalah untuk mendapat trafik percuma dari Google, enjin carian paling popular di dunia. Ia mengenai KEYWORDS dan PAUTAN . Ia mengenai KEPERLUAN dan REPUTASI . Ia adalah mengenai KEPUASAN PENGUNJUNG. 

Pengoptimuman enjin carian adalah kira-kira laman web yang cukup relevan untuk pertanyaan, dan yang dipercayai cukup ke pangkat untuk itu. Ia mengenai kedudukan untuk kata kunci popular untuk jangka masa panjang. 

Tetapi taktik PALING SEO untuk beberapa waktu, pada tahap tertentu, bergantung kepada siapa yang melakukannya, dan bagaimana ia digunakan. Mana-mana laluan yang anda ambil, tahu bahawa jika Google menangkap anda cuba untuk " mengubah suai pangkat anda ", maka mereka akan kelas anda spammer, dan laman web anda akan dikenakan penalti (untuk kata kunci penting). Google mahu anda untuk mencuba dan mengubah suai kedudukan anda . Mereka lebih suka anda dibayar PPC untuk melakukannya. Masalahnya ialah - trafik dari SEO adalah berharga. Google kini melancarkan perang pada pautan luar biasa dan taktik manipulatif.

Artikel yang SEO
Jika anda baru bermula membuat artikel seo, tidak terfikir anda boleh menipu Google tentang segala-galanya sepanjang masa. Google mungkin telah melihat taktik anda sebelum ini. Jadi, adalah lebih baik untuk memastikan ia mudah. Jika anda baru bermula - anda juga boleh belajar bagaimana untuk melakukannya dalam Garis Panduan Webmaster Google.

Banyak teknik seo yang bekerja untuk meningkatkan satu tapak kedudukan dalam Google menentang garis panduan Google. Sesungguhnya, banyak link yang mungkin telah dipromosi ke semua bahagian dalam Google.

Mungkin akan merosakkan laman web anda dan ia tiada keupayaan untuk menempatkan rank pada peringkat tinggi dalam Google. Anda perlu bijak, dan berhati-hati, apabila membina link ke laman web anda mengikut terma dan syarat Google.

Penyenaraian SERPS
Jangan mengharapkan keputusan yang cemerlang tanpa banyak perkara yang dilakukan, dan tidak berharap ianya berlaku terlalu cepat. Sekiranya terlalu banyak dan cepat dikhuatiri menjadikan blog anda dalam kesukaran. Anda tidak perlu membayar apa-apa untuk mendapatkan rank dalam Google , Yahoo atau Bing secara semulajadi, atau percuma dalam penyenaraian ( SERPS ). 

Ia adalah biasa untuk enjin carian untuk mencari laman web anda cukup mudah dengan sendiri dalam masa beberapa hari. Ini dibuat lebih mudah jika laman web anda sebenarnya enjin carian ' ping ' apabila anda mengemas kini kandungan (melalui XML Sitemap misalnya).

Untuk kekal di Google dan enjin carian lain, anda mesti mempertimbangkan sebahagian besar dan akur dengan peraturan dan garis panduan bagi kemasukan enjin carian. Dengan pengalaman serta banyak pemerhatian, anda boleh belajar kaedah-kaedah dan taktik jangka pendek harus dielakkan.

Google berada di kedudukan laman web yang bilangan dan kualiti link masuk ke laman web dari laman web lain (di kalangan beratus-ratus metrik lain). Secara umumnya, link dari halaman ke halaman lain dilihat dalam Google " EYE" sebagai pilihan untuk halaman yang mempunyai pautan kemana. 

Dipercayai halaman boleh menjadi lebih bertaraf tinggi dalam Google - (teori). Kedudukan adalah sangat dipengaruhi oleh beberapa banyak DOMAIN laman web yang akhirnya memperbaiki kedudukan dalam Google.

Saya selalu fikir jika anda serius mengenai peringkat - berbuat demikian dengan SALINAN ASAL . Ia jelas - kandungan enjin carian ada ganjaran kebaikan yang tidak dijumpai sebelum ini. Ia indeks dan blisteringly cepat, untuk permulaan. Jadi - pastikan setiap halaman anda mempunyai content yang telah ditulis khusus untuk halaman tersebut - dan anda tidak perlu tergesa-gesa untuk mendapatkan kedudukan.

Jika anda mempunyai isi kandungan yang berkualiti asal pada laman web, anda juga berpeluang menjana link masuk ( IBL ). Jika isi kandungan laman web anda didapati di laman web lain, anda mungkin mendapati ia lebih sukar untuk mendapatkan link , dan ia mungkin tidak akan menerima dengan baik kerana peluang menikmati kepelbagaian dalam beberapa keputusan. Jika anda mempunyai kandungan asal yang layak dimana anda boleh menghubungkannya dengan laman web yang mempunyai ranking yang tinggi contohnya, mereka yang mempunyai kuasa perniagaan dalam talian, tahu mengenainya , dan mereka mungkin link kepada anda - ini dipanggil backlink yang berkualiti.

Membuat Pautan atau link
Enjin carian perlu memahami Pautan yang direka untuk diabaikan oleh enjin carian ( sifat yang berkesan adalah NOFOLLOW yang boleh membatalkan pautan keluar, misalnya) Enjin carian juga boleh mencari laman web anda dengan laman web lain yang menghubungkan kepadanya. Anda juga boleh menghantar laman web anda ke enjin carian secara langsung dengan mendaftar di Submit url to Google, tetapi saya belum submit laman web saya untuk enjin carian kerana masih dalam peringkat kajian - anda mungkin tidak perlu untuk berbuat demikian.Comments

Popular Posts

Apakah Maksud Kelajuan Internet Mbps dan Kbps

Cara Hack Wifi Password Guna Telefon/ Smartphone/ Apps

Bagaimana Ketahui Phone Kena Hacked

Cara Membuka UnLock Pattern Android, PIN Kata Laluan

Cara Padam Akaun Instagram