Penulisan SEO: Tip, Alat dan Teknik

Image
Tip Menulis Konten SEO untuk Beginners Pengertian Penulisan SEO Utama : Penulisan SEO merujuk kepada jenis penulisan yang bertujuan membantu tapak web meningkatkan keterlihatan mereka dalam talian. Lebih 74,000 istilah carian individu sedang ditaip ke dalam Google setiap saat. Penulisan SEO bukan sahaja memperkatakan tentang padanan kata kunci, ia juga melibatkan menawarkan penyelesaian kepada jawapan kepada pertanyaan pengguna atau pembaca tapak web anda. Enam puluh tujuh peratus daripada semua klik pergi ke lima hasil organik pertama. Penulisan SEO membantu meningkatkan peluang halaman untuk mendapat kedudukan tinggi di SERP. Kedudukan di Google SERP dan enjin carian lain bukanlah sesuatu yang mudah. Tetapi tiada siapa yang mengatakan ia mustahil. Dengan alatan dan pengetahuan penulisan SEO yang betul, anda boleh meningkatkan peluang halaman tapak anda untuk mendapat kedudukan di SERP. Baca panduan ringkas ini dan pelajari kepentingan penulisan SEO dan cara melakukannya. Semak juga d

Bagaimana Cara Nak Fix Crash Google Chrome Browser

Cara fix google chrome browser 

Pertama: sekali, walaupun amaran mengenai Shockwave, amaran sebenar tiada kaitan dengan Adobe Shockwave, yang merupakan satu program yang berasingan / sistem multimedia dari Adobe Flash.


Kedua: manakala setiap contoh flash crash dalam Chrome dengan masalah flash konflik, kita boleh mengenalpasti ia menjadi sebab pengguna mengalami masalah berkaitan Flash.

Bagaimana anda boleh mengetahui jika konflik flash adalah penyebab utama dalam Google Chrome. Dalam web address bar, taip je mengenai: chrome://plugins lepas tu tekan enter, senarai semua plug-in dipasang di Chrome (berbeza mengikut kehendak pengguna). Lihat di bawah semua senarai plug-in untuk kemasukan Flash. Jika plug-in kelihatan seperti Flash (2 Fail) terdapat cara terbaik mengetahui punca crash flash yang berkaitan dengan satu konflik di antara kedua-duanya.

Di sudut kanan atas tetingkap pelayar, toggle kecil dilabel [+] Details. Klik pada yang button senarai untuk semua plug-in. Selepas tu Kembali ke Plug-in Flash.


Cara fix crash di google chrome browser

Anda perlu melihat sesuatu seperti paparan di atas: dua penyertaan untuk Flash, satu untuk pemasangan Chrome dan satu untuk pemasangan OS.

Anda perlu klik pada pautan di disable untuk pemasangan dalaman Chrome Flash (pastikan anda disable satu yang ada di folder AppData Chrome dan tidak berasingan pemasangan Flash Sebaik sahaja berbuat demikian Plug-in untuk pemasangan dalaman seperti tutup tab dan kemudian tutup Google Chrome. Buka semula google Chrome dan sambung semula halaman dengan melayari-Adobe untuk memastikan chrome sudah ok.***Peringatan, anda tidak lagi akan mendapat kemas kini (update) automatik dengan setiap upgrade Chrome selepas ni. Pastikan anda menyemak kemas kini pada halaman muat turun Flash Adobe atau mengaktifkan semula kemas kini dalam pemasangan Adobe Flash dalam chrome browser. 

Selamat mencuba!...Comments

Popular Posts

Apakah Maksud Kelajuan Internet Mbps dan Kbps

Cara Hack Wifi Password Guna Telefon/ Smartphone/ Apps

Bagaimana Ketahui Phone Kena Hacked

Cara Membuka UnLock Pattern Android, PIN Kata Laluan

Cara Padam Akaun Instagram