Penulisan SEO: Tip, Alat dan Teknik

Image
Tip Menulis Konten SEO untuk Beginners Pengertian Penulisan SEO Utama : Penulisan SEO merujuk kepada jenis penulisan yang bertujuan membantu tapak web meningkatkan keterlihatan mereka dalam talian. Lebih 74,000 istilah carian individu sedang ditaip ke dalam Google setiap saat. Penulisan SEO bukan sahaja memperkatakan tentang padanan kata kunci, ia juga melibatkan menawarkan penyelesaian kepada jawapan kepada pertanyaan pengguna atau pembaca tapak web anda. Enam puluh tujuh peratus daripada semua klik pergi ke lima hasil organik pertama. Penulisan SEO membantu meningkatkan peluang halaman untuk mendapat kedudukan tinggi di SERP. Kedudukan di Google SERP dan enjin carian lain bukanlah sesuatu yang mudah. Tetapi tiada siapa yang mengatakan ia mustahil. Dengan alatan dan pengetahuan penulisan SEO yang betul, anda boleh meningkatkan peluang halaman tapak anda untuk mendapat kedudukan di SERP. Baca panduan ringkas ini dan pelajari kepentingan penulisan SEO dan cara melakukannya. Semak juga d

Google Malaysia Kena Hack Oleh Tiger Mate@ Bangladeshi HackeR

Google Malaysia: Kena Hack Lagi kali ini oleh Bangladeshi hackeR, kenapa ianya berlaku lagi dan kenapa Malaysia yang menjadi sasaran. Apakah tahap keselamatan siber di Malaysia? mungkin sudah tiba masa kerajaan untuk meningkatkan keselamatan di alam siber yang semakin berkembang dan mencabar. 

Ini adalah kali kedua kejadian seumpamanya berlaku ke atas syarikat gergasi seperti Google Malaysia, cuba anda bayangkan bagaimana keselamatan maklumat dan data peribadi kita sebagai rakyat Malaysia yang kurang pengetahuan tentang IT.

Lakaran image pada 14/4/2015 (Selasa):

Google Malaysia Kena Hack Oleh Tiger Mate@ Bangladeshi HackeR
Klik untuk lebih jelas

Google Malaysia Kena Hack Lagi
Klik untuk lebih jelas

Comments

Popular Posts

Apakah Maksud Kelajuan Internet Mbps dan Kbps

Cara Hack Wifi Password Guna Telefon/ Smartphone/ Apps

Bagaimana Ketahui Phone Kena Hacked

Cara Membuka UnLock Pattern Android, PIN Kata Laluan

Cara Padam Akaun Instagram