Penulisan SEO: Tip, Alat dan Teknik

Image
Tip Menulis Konten SEO untuk Beginners Pengertian Penulisan SEO Utama : Penulisan SEO merujuk kepada jenis penulisan yang bertujuan membantu tapak web meningkatkan keterlihatan mereka dalam talian. Lebih 74,000 istilah carian individu sedang ditaip ke dalam Google setiap saat. Penulisan SEO bukan sahaja memperkatakan tentang padanan kata kunci, ia juga melibatkan menawarkan penyelesaian kepada jawapan kepada pertanyaan pengguna atau pembaca tapak web anda. Enam puluh tujuh peratus daripada semua klik pergi ke lima hasil organik pertama. Penulisan SEO membantu meningkatkan peluang halaman untuk mendapat kedudukan tinggi di SERP. Kedudukan di Google SERP dan enjin carian lain bukanlah sesuatu yang mudah. Tetapi tiada siapa yang mengatakan ia mustahil. Dengan alatan dan pengetahuan penulisan SEO yang betul, anda boleh meningkatkan peluang halaman tapak anda untuk mendapat kedudukan di SERP. Baca panduan ringkas ini dan pelajari kepentingan penulisan SEO dan cara melakukannya. Semak juga d

Cara Unfriend Atau Block Followers Facebook

Bagaimana Block & Unfriend orang di Facebook


Bagaimana cara nak block ataupun unfriend followers di Facebook anda. Oleh kerana ada dikalangan follower yang korang tak suka. So,korang nak buang, delete, unfriend atau block terus dari Facebook (FB) korang kat bawah ada tutorial cara macam mana nak buat.

Mula Login Akaun Facebook
Selepas tu cuba tengok gambarajah kat bawah :

Macam Mana Cara Unfriend Atau Block Followers Facebook
Klik untuk lebih jelas

Macam Mana Cara Unfriend Atau Block Followers Facebook
Klik untuk lebih jelas

2.Caranya korang boleh search nama atau lihat pada kotak followers lepas tu select dan buat pilihan sama ada nak unfriend atau block terus dari FB korang.

Nota: Itu je dah settle......selamat mencuba....

Comments

Popular Posts

Apakah Maksud Kelajuan Internet Mbps dan Kbps

Cara Hack Wifi Password Guna Telefon/ Smartphone/ Apps

Bagaimana Ketahui Phone Kena Hacked

Cara Membuka UnLock Pattern Android, PIN Kata Laluan

Cara Padam Akaun Instagram