Penulisan SEO: Tip, Alat dan Teknik

Image
Tip Menulis Konten SEO untuk Beginners Pengertian Penulisan SEO Utama : Penulisan SEO merujuk kepada jenis penulisan yang bertujuan membantu tapak web meningkatkan keterlihatan mereka dalam talian. Lebih 74,000 istilah carian individu sedang ditaip ke dalam Google setiap saat. Penulisan SEO bukan sahaja memperkatakan tentang padanan kata kunci, ia juga melibatkan menawarkan penyelesaian kepada jawapan kepada pertanyaan pengguna atau pembaca tapak web anda. Enam puluh tujuh peratus daripada semua klik pergi ke lima hasil organik pertama. Penulisan SEO membantu meningkatkan peluang halaman untuk mendapat kedudukan tinggi di SERP. Kedudukan di Google SERP dan enjin carian lain bukanlah sesuatu yang mudah. Tetapi tiada siapa yang mengatakan ia mustahil. Dengan alatan dan pengetahuan penulisan SEO yang betul, anda boleh meningkatkan peluang halaman tapak anda untuk mendapat kedudukan di SERP. Baca panduan ringkas ini dan pelajari kepentingan penulisan SEO dan cara melakukannya. Semak juga d

Bagaimana Nak Tag Rakan Follower Dalam Facebook

Tag kawan @ rakan Facebook
Salah satu ciri yang paling popular di Facebook adalah tag , yang memberikan anda kelebihan untuk mengenal pasti dan rujukan orang dalam gambar, video dan nota. Hari ini, facebook telah menambah cara baru untuk tag orang dan perkara-perkara lain yang anda kongsi di Facebook - di update status dan posts lain. Ia adalah satu lagi cara untuk membolehkan orang ramai tahu siapa dan apa yang anda share dalam status updated.

Pengguna facebook sering kemaskini status mereka untuk menggambarkan apa dalam fikiran dan perasaan mereka, atau kongsi perkara-perkara yang mereka rasa seperti satu perkongsian . Kadang-kadang yang termasuk rujukan rakan-rakan, kumpulan atau acara-acara mereka menghadiri - misalnya, posting " makan tengah hari dengan Ahmad  " atau " saya sedang menuju ke KFC  - siapa nak order KFC ? ".


Bila anda menulis kemas kini status dan ingin menambah nama rakan kepada sesuatu yang anda posting , hanya tambah atau masukan tanda atau simbol " @ " terlebih dahulu. Seperti menaip nama rakan yang anda ingin cari atau rujuk , menu drop-down akan muncul yang membolehkan anda untuk memilih daripada senarai kawan anda dan rangkaian lain, termasuk kumpulan , peristiwa , aplikasi dan Pages. Kemudian, anda akan dapat untuk tag rakan-rakan dari aplikasi juga. Simbol " @ " tidak akan dipaparkan di update status atau pos selepas anda menambah tag tersebut.


Rakan yang anda tag dalam kemas kini status anda akan menerima pemberitahuan dalam post di Wall dan dihubungkan ke post anda. Mereka juga mempunyai pilihan untuk membuang tag tersebut daripada post anda. Pihak facebook berharap tag kemas kini status ini dan lain-lain post daripada Pemilik akaun facebook akan membolehkan mereka untuk berkongsi dengan cara yang lebih unik dan menarik, dan berhubung dengan lebih ramai pengguna facebook yang lain.

Comments

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular posts from this blog

Apakah Maksud Kelajuan Internet Mbps dan Kbps

Cara Membuka UnLock Pattern Android, PIN Kata Laluan

Bagaimana Ketahui Phone Kena Hacked

Cara Hack Wifi Password Guna Telefon/ Smartphone/ Apps

Cara Mengetahui Siapa Yang Melihat Status Profil Kita di WhatsApp